Plantbeeb

Voor u als klant hebben wij bij Tuincentrum Frits Janssen iets nieuws. Iedere plant die u bij ons koopt is voorzien van een QR-code of wordt met borden op de plantentafel aangegeven met een QR-code om u zo van de juiste informatie te voorzien.

Zo ontdekt u de wereld van plantenzorg samen met Professor Plantstein van Plantbeeb! Professor Plantstein heeft een enorme passie voor planten en deelt graag zijn uitgebreide kennis over plantverzorging!

Plantbeeb is ontstaan vanuit het besef dat mensen in tuincentra vaak op zoek zijn naar de juiste plant en tegelijkertijd moeite hebben met het verkrijgen van nauwkeurige informatie over de verzorging van hun geliefde planten. Met dit in gedachten bedacht Professor Plantstein een innovatieve oplossing: Plantbeeb.

Professor Plantstein visualiseert bij Tuincentrum Frits Janssen de belangrijkste plantinformatie. Zo maak je gemakkelijk en snel een weloverwogen keuze voor de perfecte plant. Wil je meer weten? Met Plantbeeb is het eenvoudig om snel de benodigde informatie te verkrijgen over onder andere de verzorging van je planten.

Hoe werkt het? Door simpelweg de Plantbeeb QR-code sticker te scannen, ontgrendel je een schat aan plantenkennis. Je krijgt direct toegang tot gedetailleerde informatie over je plant, inclusief verzorgingstips die je kunt opslaan in je persoonlijke Plantbeeb. Of je nu een beginnende plantenliefhebber bent of een ervaren groenexpert, Plantbeeb helpt je om de best mogelijke zorg te bieden aan je planten.

Bij Plantbeeb streven we ernaar om de wereld van plantenzorg toegankelijker en plezieriger te maken. Ontdek samen met Professor Plantstein de wereld van plantenzorg!

Natuurlijk helpen onze medewerkers van Tuincentrum Frits Janssen u ook op de winkelvloer, maar met de Plantbeeb QR-code kunt u altijd de juiste informatie ook thuis nog eens rustig nalezen. Bij Tuincentrum Frits Janssen koopt u een plant met een verhaal!